Arkitektrådgivning

ak83 arkitekters rådgivningserfaring rækker mere end 30 år tilbage og vores team af dedikerede og erfarne arkitektrådgivere bistår med rådgivning om alle aspekter inden for arkitektur og byggeri.

Læs mere om arkitektrådgivning
Arkitektrådgivning

Bygherrerådgivning

Hos ak83 arkitekter skaber vi merværdi for bygherren gennem troværdig bygherrerådgivning igennem alle projektets faser. Vi spiller ind med faglighed, kreativitet, erfaring og nytænkning så bygherren får et produkt af høj kvalitet inden for budgettet.

Læs mere om bygherrerådgivning
Bygherrerådgivning

Totalrådgivning

Totalrådgivning er fordelagtigt, hvis behovet er 360 graders rådgivning fra de indledende faser til afleveringen af byggeriet. Det er en gennemskuelig helhedsløsning, hvor ak83 arkitekter sørger for, at der bliver taget hånd om både store og små detaljer.

Læs mere om totalrådgivning
Totalrådgivning

Projektering

Vi lægger vægt på at byggetekniske løsninger udføres med omhu. ak83 arkitekter står for innovative, veludførte og langtidsholdbare arkitektløsninger, når vi laver projektering af byggeri.

Læs mere om projektering
Projektering

Byggetilsyn

Byggetilsyn er essentielt i afklaringen af, om det byggede resultat stemmer overens med bygherrens forventninger. Vi har kun gode og tillidsfulde relationer i entreprenørbranchen og vi eftertjekker vi altid, om projektet er udført tilfredsstillende.

Læs mere om byggetilsyn
Byggetilsyn

Brandteknisk rådgivning

Kompetent og pålidelig brandteknisk rådgivning er ekstraordinært vigtigt. ak83 arkitekter har en lang række erfaringer bag sig med at yde sikker brandrådgivning i samråd med specialiserede eksterne konsulenter.

Læs mere om brandteknisk rådgivning
Brandteknisk rådgivning