Bygherrerådgivning

Hos ak83 arkitekter skaber vi merværdi for bygherren gennem troværdig bygherrerådgivning igennem alle projektets faser. Vi spiller ind med faglighed, kreativitet, erfaring og nytænkning, så bygherren får et produkt af høj kvalitet inden for budgettet.

Vores bygherrerådgivning er funderet i en viden om, at fælles forståelse, dialog og fleksibilitet frembringer de bedste resultater, og vi er derfor meget opmærksomme på, at et projekt bliver til i et konstruktivt samarbejde mellem vores faglige kompetencer og bygherrens ønsker.

’Design and build’ er et koncept, vi har stor erfaring med. Her byder vi et projekt ud i et funktionsudbud baseret på en nøje defineret planløsning - med design og materialekrav sammen med nøje definerede funktionskrav inden for alle tekniske fag. På denne måde kan vi drage nytte af totalentreprenørens individuelle løsningsforslag, der opfylder alle kravspecifikationerne. Dette giver de bedst mulige konkurrencefordele som - sammen med gode kontraktforhold - optimerer og garanterer pris og tid for korrekt aflevering.

Glassalen - Gilleleje

Glassalen i Gilleleje er borgernes nye samlingspunkt

Se mere om projektet

Rema 1000 Vinterbro

Udnyttelse af vertikale linjer skaber luftig lagerbygning

Se mere om projektet

JYSK Sofia

Distributionsbygning i Sofia med plads til vokseværk

Se mere om projektet

Annexstræde

Moderne byhus i nyt, levende bykvarter i Valby

Se mere om projektet

Coop Oslo - Administration

Rationelt bygningsdesign giver ideel bevægelse og arbejdsflow

Se mere om projektet