Vores speciale

Med over 30 års erfaring løser vi et bredt spekter af planlægnings-, bygnings- og indretningsopgaver. Vi er særligt gode til:

Vi har tegnestuer i København og Aalborg Vi har tegnestuer i København og Aalborg Vi har tegnestuer i København og Aalborg Vi har tegnestuer i København og Aalborg
Tegnestuerne

Vi har tegnestuer i København og Aalborg

ak83 arkitekter har tegnestuer i Aalborg og København, der begge har mangeårig erfaring med rådgivning til bygherrer og entreprenører.

Vi leverer kvalitetssikret byggeri og bæredygtig arkitektur inden for både bolig- og erhvervsbyggeri. Begge tegnestuer er specialister, når det kommer til kontorbyggerier, og arkitektkontoret i Aalborg har desuden en profil inden for industri, distributionscenter, lager og logistik byggerier, mens medarbejderne i København er førende inden for forretning, shopping center, boligbyggerier og hoteller.

Kontakt en af tegnestuerne

Vi skaber bygninger og sammenhænge hvor mennesket, stedet og funktionen er i centrum.

Vores historie

Vi rummer en stor erfaring indenfor byggeri

ak83 arkitekter blev grundlagt i 1983, men vores historie går faktisk endnu længere tilbage end det. Før arbejdede vi for – og hørte under - FDB, som vi også fortsat løser opgaver for. Siden 1983 har vores to tegnestuer løbende udvidet deres virkeområde til ikke blot at omfatte Danmark, men også Sverige, Norge, Polen, England, Tyskland, Bulgarien, Italien, Belgien og Frankrig.

Med rådgivningserfaring siden 1990 er vores arkitektrådgivere førende inden for bygherrerådgivning og byggeteknisk rådgivning i Danmark og udlandet.

Se vores projekter
Vi rummer en stor erfaring indenfor byggeri

Virksomhedskultur

ak83 arkitekter består af 23 dygtige, hårdtarbejdende og dedikerede arkitekter og rådgivere, der sammen spænder over stor arkitektfaglig bredde, og hvor vores samlede erfaring, professionalisme, faglighed og nytænkning spiller sammen for at give den bedste totalrådgivning til bygherrerne. Vi tror på en demokratisk organisationsstruktur, hvor den enkelte medarbejder føler en høj grad af ansvar for sine opgaver. Vores virksomhedskultur er præget af en tæt kontakt mellem ledelse og medarbejdere og sammen med bygherrer, entreprenører og samarbejdspartnere har vi en uformel dialog, der åbner for en konstruktiv og kritisk projektudvikling, som vi mener skaber de bedste resultater. Én af vores 4 partnere tilknyttes altid de enkelte opgaver og er med til at sikre fremdrift, kommunikation og optimale løsninger på kundens ønsker og udfordringer.

Jan Amby, Arkitekt MAA, Partner. København afdeling.

Jan Amby

Partner. København afdeling.
(+45) 43660819 / ja@ak83.dk
Lars Levin, Arkitekt MAA, Partner. København afdeling.

Lars Levin

Partner. København afdeling.
(+45) 43660802 / ll@ak83.dk
Morten Degner Dahl, Arkitekt MAA, Partner. Aalborg afdeling.

Morten Degner Dahl

Partner. Aalborg afdeling.
(+45) 31645077 / md@ak83.dk
Jørgen Mogensen, Bygningskonstruktør, Partner. Aalborg afdeling.

Jørgen Mogensen

Partner. Aalborg afdeling.
(+45) 20415077 / jm@ak83.dk
Kundeudtalelser

Det siger vores tilfredse kunder

  • Fokus på design og godt arbejdsmiljø Siden 2002 har ak83 arkitekter arbejdet for DSV med mere end 25 nye bygninger, herunder igangværende projekter, som endnu ikke er endeligt godkendt. Dette er ikke tilfældigt, fordi et af ak83 arkitekters designspecialer er logistikbygninger. Gennem årene har det unikke partnerskab resulteret i en omfattende designskabelon til kontorer, cross-docking terminaler og logistiske bygninger (typisk pakhuse). Dette for at sikre en ensartethed mellem DSV bygninger. "For at rumme udviklingen i Branchen har skabelonen konstant været under udvikling. Det er vigtigt at folk kan genkende en DSV bygningen, når de passerer det vi ønsker medarbejdere såvel som kunder til at associere DSV bygninger med gennemtænkt design og funktionalitet.  De bør være tiltalende og opfylde formålet samtidig - og være landmark for DSV. Ud over godt design lægger DSV stor vægt på godt arbejdsmiljø for deres ansatte, hvilket også vægtes højt i ak83 arkitekters design." Brian Winther Almind, Direktør / DSV Group Property
  • ak83 skaber de bedste betingelser for projektet ak83 arkitekter fremstår som en yderst faglig kompetent og erfaren rådgiver, som desuden formår at sætte og tilpasse det rigtige team til både projektets aktiviteter, aktører og bygherren. Denne evne giver et velfungerende projektteam både fagligt og menneskeligt, hvilket skaber de bedste betingelser for bygherrens krav til høj kvalitet samt overholdelse af stramme projektdeadlines og -budgetter. Nomeco kan varmt anbefale ak83 arkitekter til andre. Carsten Uhre, Afdelingsleder for Teknisk afdeling / Nomeco A/S
  • Et æstetisk og funktionelt resultat Vi har i projektarbejdet med nyt distributionscenter i Stavangerområdet haft et meget godt samarbejde med ak83 arkitekter. ak83 arkitekter har lavet en god og overskuelig proces med et æstetisk og funktionelt godt resultat. Vi vil klart anbefale ak83 arkitekter. Rune Rørvik, Driftsdirektør / Rema 1000, Norge
icon-arrow-left
icon-arrow-right