Mere end 30 års erfaring

ak83 arkitekters rådgivningserfaring rækker mere end 30 år tilbage og vores team af dedikerede og erfarne arkitektrådgivere bistår med rådgivning om alle aspekter inden for arkitektur og byggeri.

I vores projekter ses inspirationen fra den klassiske nordiske tradition for stilren arkitektur, der vægter høj funktionalitet og behagelige indeklimaer, kombineret med nytænkning fra internationale strømninger og idealer. Den moderne nordiske - og især danske - arkitekturtradition er i sit udgangspunkt baseret på en forståelse for bæredygtigt byggeri, som ak83 arkitekter tager højde for både i en miljømæssig, social og økonomisk henseende.

Et fleksibelt mindset

I en rådgivningssituation betragter vi os som bygherrens faglige og kreative sparringspartner. Vi har altid en af tegnestuernes partnere tilknyttet et projekt og sørger for, at der er en tæt, åben og konstruktiv dialog med kunden fra dag ét og til projektet er afleveret. Vi går op i at lytte til kundens behov og visioner, og vi udarbejder arkitekttegnede løsninger eller laver projektering af byggeri med et fleksibelt mindset. Det betyder, at vi i dialog med kunden modulerer vores bud, kommer med kreative input, optimerer økonomi eller funktionalitet, så vi lander med det helt rigtige resultat - selvfølgelig inden for både den tidsmæssige og økonomiske ramme, der er aftalt.

Vi gør også løbende brug af vores ekstensive netværk af eksperter og konsulenter, så vores rådgivning altid hviler på det stærkest mulige faglige grundlag.

Rema 1000 Stavanger

Benspænd giver højt kreativt udbytte i projekt for Rema 1000 i Norge

Se mere om projektet

Søllerød Golfklub

Nedtonet greenkeepergård putter sig diskret i Søllerød Naturparks smukke omgivelser

Se mere om projektet

Carlsberg Byen, Købke hus

Et moderne bysamfund i Carlsberg Byens historiske bydel

Se mere om projektet

JYSK Brabrand

Stor udvidelse af JYSK hovedkontor i Brabrands smukke omgivelser

Se mere om projektet

DSV Krefeld

Leg med optiske effekter overrasker beskueren hos DSV

Se mere om projektet