Vores tilgang

Nytænkende løsninger, der gavner både mennesker, organisationer og miljø

Hos ak83 arkitekter har vi en helhedsorienteret tilgang til arkitektur og rådgivning. Vores tegnestuer hviler på visionen om, at god, gennemtænkt arkitektur er lig med høj ressourcebevidsthed, stilren æstetik og langtidsholdbar funktionalitet. Dette grundlag har i over 30 år inspireret og formet den måde, vi arbejder på.

Vi udfordrer gerne vanetænkning og rutiner inden for arkitektur og byggeri for at nå det helt rigtige resultat for bygherren, hvor de æstetiske, funktionelle og miljømæssige visioner finder sammen inden for de økonomiske og tidsmæssige rammer.

Et nært samarbejde mellem opdragsgiver og vores rådgivende arkitekter er derfor altafgørende for os. Gennem en tæt dialog fra dag ét, sikrer vi, at et projekt gennemføres til tiden, til aftalt pris og på en måde, der er gennemskuelig for bygherren og imødekommer hans ønsker på alle niveauer.

Nytænkende løsninger, der gavner både mennesker, organisationer og miljø

Vi forsøger hver dag at bryde grænserne for, hvad der kan lade sig gøre med funktionel arkitektur inden for økonomiske rammer

Vores værdier

At fremme livskvalitet og godt arbejdsmiljø

Den bedste arkitektur skaber livskvalitet og gode arbejdsmiljøer i bæredygtige rammer. ak83 arkitekter arbejder ud fra et værdigrundlag om at forme rum, boliger og bygninger, der giver de bedste forudsætninger for de mennesker, der skal leve og arbejde i dem. Det handler både om at fremme livskvalitet gennem arkitekttegnede løsninger, der er behagelige at befinde sig i, og om at skabe funktionelle og gennemtænkte arbejdsmiljøer i hverdagen.

Sunde boliger og gode indeklimaer har altid udmærket den nordiske arkitekturforståelse. Hos ak83 arkitekter henter vi mange af vores værdier fra den nordiske tradition, hvor materialer og lysindtag vægter højt, og der tænkes i stilrene linjer og funktionalitet. Det udmønter sig også hos os i en stærk bevidsthed om at skabe bæredygtigt byggeri med lavt miljøaftryk, men med lang levetid.

ak83 arkitekter bringer mere end 30 års erfaring med nordisk arkitektur til bordet, når vi projekterer og kommer med arkitektrådgivning til både enkeltpersoner, familier og virksomheder. Vi arbejder altid i tæt kontakt med kunden og med stor lydhørhed overfor hans præcise behov og ønsker.

At fremme livskvalitet og godt arbejdsmiljø
Vores ambition

Arkitektur er social ansvarlighed

ak83 arkitekter står for æstetik, funktionalitet, sikkerhed, bæredygtighed og økonomisk ansvarlighed. Vi vil genkendes for at realisere ønsker og byggedrømme, der skabes igennem dialog, langtidsholdbare og bæredygtige arkitekttegnede løsninger og arkitektrådgivning med omhu. I ak83 arkitekters afsæt er ressourcebevidsthed afgørende, når levetid og miljøaftryk vurderes samlet på et bæredygtigt byggeri. Derfor er alle projekter fra ak83 arkitekter gennemtænkt med et langsigtet perspektiv i forhold til formålet. Det er vores ambition at skabe arkitektur, der er socialt ansvarlig og energibevidst – og som bygger på en fornuftig økonomi samt viden om materialer, udvidelsesmuligheder, indeklima og teknologi.

Vi elsker

• Byggetekniske udfordringer
• Æstetiske og kvalitetsbevidste løsninger
• Bæredygtighed
• At skabe de bedste byggerier
• Tilfredse bygherrer
• Innovative bygningsløsninger tilpasset fremtiden

Her er et udsnit af projekter, vi er særligt stolte af

DSV Landskrona - Administration

ak83 designer attraktivt arbejdsmiljø til DSV domicil

Se mere om projektet

Carlsberg Byen, Købke hus

Et moderne bysamfund i Carlsberg Byens historiske bydel

Se mere om projektet

JYSK Radomsko

500 meter langt distributionslager i Polen på over 100.000 m²

Se mere om projektet

DSV Landskrona - Lager og Logistik

Nordeuropas største trafikcenter

Se mere om projektet

Spinderiet Valby

Livlig bydel og butiksgader på historisk grund i Valby

Se mere om projektet