Vores profil

+30 års erfaring | 4 partnere | 23 medarbejdere | 360 graders rådgivning

Ud af de mange arkitektfirmaer i København og Aalborg er ak83 arkitekter den tegnestue, der har den måske mest gennemgående erfaring inden for rådgivning til arkitekter og bygherrer.

Vi har igennem mere end 30 år leveret kvalitetsarkitektur i form af boliger og store virksomhedsbyggerier, og begge vores tegnestuer er specialiserede i bygherrerådgivning, arkitektrådgivning, totalrådgivning, brandteknisk rådgivning samt bæredygtigt byggeri, projektering og byggetilsyn.

Vi lægger vægt på samarbejdet, dialogen med bygherren og den fælles forståelsesramme, der for os er det vigtigste for at opnå fuld tilfredsstillelse med resultatet fra alle parter. Vores dygtige og dedikerede rådgivende arkitekter møder derfor bygherren som en sparringspartner og løser erfarent en bred vifte af planlægnings- byggeri- og indretningsopgaver.

Med vores klare værdigrundlag og visioner kombineret med vores lange erfaring, tør vi godt love, at ak83 arkitekter er en samarbejdspartner til dit byggeri, som giver dig kvalitet til tiden, pålidelig rådgivning og er økonomisk og miljømæssigt ansvarlig.

Her er et udsnit af projekter, vi er særligt stolte af

Rema 1000 Vinterbro

Udnyttelse af vertikale linjer skaber luftig lagerbygning

Se mere om projektet

JYSK Brabrand

Stor udvidelse af JYSK hovedkontor i Brabrands smukke omgivelser

Se mere om projektet

DSV Krefeld

Leg med optiske effekter overrasker beskueren hos DSV

Se mere om projektet

Herthasvej Grønhøj

Eksklusiv renovering af sommerhus i yderste klitrække til Vesterhavet

Se mere om projektet

Lundbeck Valby

Globalt medicinalfirma får nyt centrum for distribution i Norden

Se mere om projektet