Ny hovedbygning til Ryparkens Idrætsanlæg

Den nye hovedbygning til Ryparkens Idrætsanlæg, som opføres i to etager, indeholder omklædningsfaciliteter, opholdsrum, køkken, møderum og en større multisal. Bygningen markerer ankomsten til Ryparkens Idrætsanlæg, og fungerer som forbindelsesled mellem de to eksisterende og karakteristiske tennis- og badmintonhaller med buet tag.

Ankomsten sker over den nyanlagte forplads med beplantningsbede, opholds- og siddearealer. Sammen med bygningen vil forpladsen danne ramme for nye aktiviteter og fællesskaber i området.

Hovedbygningens facader fremstår i stueplan som beton med træforskallingsstruktur. For at skabe en sammenhæng mellem ude og inde fremstår de indvendige betonvægge i stueplan også med træforskallingsstruktur. Facaden på førstesal beklædes med træ, som over tid vil patinere til en mere grålig nuance. Indgangen til bygningen markeres af en grøn overdækning, ligesom der på facaden mod de eksisterende udendørs tennisbaner opføres en stor balkon og trappe i samme grønne farve. Indvendigt benyttes den grønne farve på trappeværnet til at markere trappen til førstesal. De to lave forbindelsesbygninger til de eksisterende haller beklædes med mørkegrå fibercementplader.