Normal A/S har i marts 2021 sikret sig 194.000 m2 erhvervsjord ved Hedensted.
På denne erhvervsjord opfører Normal A/S ca. 63.000 m2 lager og tilhørende ca. 3850 m2 administrations kontor fordelt på 3 plan.
Forventet tidsplan for projektet er opstart af totalentreprenør projekt i august 2021, med forventet aflevering af projektet til Normal i vinteren 2022.

Lagerdelen udføres med nederste del af ydervæggene i mørk fritlagt beton samt sorte sandwichpanel på øvre del af ydervæggene. Kontordelen udføres i minimalistisk og moderne udtryk med systemglas facader i fuld højde på udvendige facader.
I forbindelse med logistikparken etableres der parkeringsfaciliteter forberedt til el-biler, ligesom der etableres solceller på taget, så forbruget i dagtimerne kan klares med grøn energi. I det hele taget bygger Normal A/S efter gode standarder for bæredygtighed med henblik på opnåelse af DGNB guld-certifikat for det samlede projekt. Logistikparken kommer på sigt til at beskæftige op mod ca. 600 medarbejdere. Det nye lager skal erstatte det hidtidige lager beliggende i Horsens, samtidig med at der sker en markant udvidelse af areal.

ak83 arkitekter har på vegne af bygherre Normal A/S udarbejdet arkitektprojekt for sagen, som er udbudt i totalentreprise. Udbuddet er udarbejdet i samarbejde med EKJ rådgivende ingeniører AS.