Ideelt badeland til både leg, oplevelse, motion og afslapning

I forbindelse med renoveringen og udvidelsen af Himmerland Golf og Spa Resort har ak83 arkitekter designet et tilhørende badeland. Badelandet er designet til at opfylde flere formål; leg, oplevelse, motion og afslapning.

Det store bassin er traditionelt udformet som et stort rektangel, der praktisk kan opdeles på langs med banetorve til motionssvømning. I kanten af svømmebassinet, er der installeret en stor ”paddehat” med vandfald, boblezone, boblebad og stor vandrutsjebane.

I det ene hjørne af hallen er et lille babybassin indbygget i væggen med springvand og store ænder. I tilknytning til badelandet er der adgang til et caféområde, som også betjener den tilknyttede bowlingcenter. Om sommeren kan solen nydes på en stor udendørs træterrasse, lige uden for hallens store vinduespartier.

Hele hallen er designet i hvide, grå og sorte fliser, mens babybassinets bund er beklædt i mosaikfliser i et stort regnbue mønster. Loftet i babybassinet er beklædt med spejlmosaikker for at give en sjov 3D oplevelse.

Svømme- og badeland med muligheder for leg og motion. Indeholdende babybassin, vandrutsjebane, spabad og stort udeareal hvor solen kan nydes om sommeren