DSV i Göteborg har samlet sin virksomhed under ét tag

For at opnå bedst mulig synergieffekt har DSV i Göteborg samlet sin virksomhed under et tag. Anlægget som er et rent cross-dock lager, er placeret i Östgärde industriområde på Hissinge. Placeringen giver en enkel adgang til Göteborg havn og er et godt knudepunkt for distribution i Sverige og Norden.

Terminalen er opført som en stålkonstruktion, med facader i lyse sandwichpaneler. De store vinduespartier ved indgangene skaber optimale lysforhold og giver godt arbejdsmiljø inde i terminalen.

Administration og servicebygningen som er placeret ved ankomsten, i gavlen af terminalen, fremstår i en mørkegrå cementbaseret facadeplade kombineret med glasfacader og sollameller. Indretningen af administrationsbygningen er disponeret med et dobbelthøjt åbent kontorlandskab, for at skabe en optimal og fleksibel arbejdssituation for de forskellige afdelinger. Mod vest ligger de mindre kontorer i to etager, som er i ”åben” forbindelse med kontorlandskabet. De mindre kontorer har glaspartier og glasskydedøre ud mod kontorlandskabet for at skabe størst mulig åbenhed. Mellem cellekontorer og det åbne kontorlandskab står møderum og kopirum som skulpturelle tårne, med en forfinet listebeklædning i træ.

Åbenhed og højt til loftet