Et travlt år lakker mod enden

Dato01. november 2019
Kategori
Ti nye ansigter på et år

Med kun to måneder tilbage af året 2019 har vi hos ak83 arkitekter kigget bagud på de foregående 12 måneder, der har budt på intet mindre end ti nye ansigter på tegnestuen i Aalborg. Ikke alene har de mange nye ansigter været med til at løse flere opgaver end nogensinde, men de har også hver især bidraget med energi og engagement til tegnestuen, samt været med til at give en endnu bedre stemning hver dag. Blandt de ti nye ansigter har to været mere et gensyn, da Jacob Madsen tidligere har været i praktik i Aalborg, mens Lars Krog Jensen er rykket til Jylland efter at have været en del af vores afdeling i Ishøj i flere år.

Hos ak83 arkitekter har vi nu så stor en medarbejderstab, at vi også tør vove os ud mod nye og mere lokale territorier. Vi har nu en størrelse og en så bred vifte af kompetencer, at vi kan begynde at byde ind på lokale opgaver ved siden af vores internationale virke med lager/logistik-, erhverv- og kontorbyggerier.

De nye ansigter er fra venstre mod højre:

Todd Alexander Kirk Edlin, bygningskonstruktør - Daniel Bröchner Christesen, Arkitekt - Casper Langberg Thaier, Arkitekt - Per Rosenkjær Høygaard, Projektleder - Lars Krog Jensen, Arkitekt - Rasa Marozaite Christensen, Arkitekt - Christian Winther, Bygningskonstruktør - Mads Rye Kobber, Bygningskonstruktør - Jacob Madsen, Bygningskonstruktør - Ann Friis Ritter Garn, Bygningskonstruktørpraktikant