For enden af kirkestien

For enden af kirkestien nær Vennebjerg Kirke i det man har kaldt Lønstrups Beverly Hills, ligger denne villa ugenert placeret i det kuperede landskab. Den imponerende udsigt til både Vennebjerg kirke og det åbne landskab har været en vigtig parameter for udformningen og designet af villaen. 

På den skrånende grund ligger huset i forskudte planer. Husets arkitektoniske formsprog er bygget op omkring to boligstokke, som krydser hinanden i et overlap. Overetagens boligstok er delvis beklædt med cedertræslister, som visuelt binder over og underetage sammen, og forankrer huset til det skrånende terræn.
De store terrasser er en flot afgrænsning mellem hus og have, og den store terrasse mod vest har sol fra midt på formiddagen og til solnedgang.

Indvendigt er huset holdt i rene linjer og markante detaljer, med børneafdeling, bryggers og garage i underetagen, medens overetagen indeholder opholdsrum og forældreafdeling.

Villaen har stor parklignende grund med vide græsplæner og stramt definerede staudebede med bedkanter i corten stål. Haven er åben mod udsigterne til bl.a. Vennebjerg Kirke og over det åbne landskab, men også indvendig kan man stort set indtage naturen og udsigten fra alle rum.

Gennemgående lofter med brug af Troldtekt har sikret en ensartethed i det rumlige forløb samtidig med at det har sikret en god akustik. For mere information om de akustiske løsninger i Villa Bakkely: https://www.troldtekt.dk/Inspiration/Referencer/Private-boliger/Loenstrup