Skal ak83 arkitekter tegne dit næste hus?

Dato18. januar 2019
Kategori Bolig
ak83 arkitekter tilbyder at tegne projekter i hele landet

Går I med husdrømme, men ønsker mere end et typehus? Vil I være med til at sætte et præg på jeres fremtidige bolig, men stadig være i trygge og professionelle hænder?

Hos ak83 arkitekter sidder vi klar til at hjælpe med at realisere drømmen om jeres eget unikke hus. Vi kan tilbyde rådgivning m.m. på alle niveauer og kan følge projektet fra start til slut. Om det skal være et simpelt skitseprojekt eller en villa, hvor vi sidder med helt til den sidste sten er lagt, bestemmer i. Gennem hele processen sørger vi for en tæt dialog og præsenterer ideer og materialer af høj kvalitet for at give den bedste ide om, hvordan huset kommer til at se ud. ak83 arkitekter har erfaring både med nybyggede boliger såvel som renoveringer og tilbygninger. 

Vi tilbyder også muligheden for at præsentere hele huset i virtual reality, så rum, overflader og lys kan opleves på nærmeste hånd, selv inden det første spadestik er taget. ak83 arkitekter tilbyder at tegne projekter i hele landet.

Herover er eksempler på de seneste villaer tegnet af ak83 arkitekter. Se flere af vores villaer her: https://ak83.dk/projekter/?filter=bolig