ak83 arkitekter søger bygningskonstruktør

Dato20. marts 2019
Kategori
ak83 arkitekter søger bygningskonstruktør som er stærk i Revit-projektering, nysgerrig og klar til at prøve kræfter med bygninger i den store ende af skalaen.

Vi er en moderne arkitektvirksomhed med et hyggeligt, uformelt arbejdsklima og udsigt til bådehavnen og Arken i Ishøj. Vi tegner projekter i flere dele af verden.
Vores projekter spænder bredt, og vi udfører alle former for arkitektrådgivning indenfor bolig-, skole-, institutions-byggerier, butikscentre, indretning, inventardesign, kontordomiciler, lager- og industribyggeri.

Jobbet:
Har du lyst til at arbejde med i et dynamisk og ambitiøst arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer? Vi søger en person som bidrager med professionalisme og nysgerrighed. Du vil blive en del af et team af arkitekter og konstruktører, som arbejder sammen omkring projekterne på tværs af faglighed og kompetencer. Vi vil udfordre dig og til gengæld tilbyde dig en rolle i en virksomhed, som er i rivende udvikling med stor opgavetilgang. Du vil også skulle samarbejde med vores Aalborg kontor.

Din profil:
- Revit, BIM, projektering
- Struktureret og kvalitetsbevidst
- Autocad (ikke en betingelse)
- Kendskab til Office pakken

Tiltrædelse snarest muligt

Send ansøgning, portfolio og CV i pdf-format (max 10 MB) til Jan Amby, ja@ak83.dk,

Spørgsmål på mail eller tlf. +45 21 76 47 80