Pladsøkonomisk løsning for DSV i Gent

Dato07. marts 2017
Kategori Kontor / erhverv, Lager / logistik
ak83 arkitekter løser opgave for DSV Logistik med udfordrende pladsproblemer

Benspænd er drivkraft for kreativitet. Udvidelsen af DSV’s logistiklager i Gent i Holland bød på udfordringer og krav til pladsudnyttelse, som det nu er lykkes at indfri med en tilbygning, der både indpasser det ønskede antal kvadratmeter og giver plads til et fornuftigt flow af lastbiler og personbiler på grunden.

Den eksisterende grund var i forvejen udfordret på plads og det nye projekt indeholder yderligere 10.000 m² logistiklager med ny tilhørende administration på 1.700 m².

Projektet er skabt ud fra DSV’s designkoncept for logistik og kontorbygninger, som er udviklet i samarbejde mellem ak83 arkitekter og DSV. Projektet vil forventes at stå færdigt i slutningen 2017.